Eindelijk mooie motorkleding

Een paar weken geleden was ik jarig! Ik vierde mijn verjaardag met mijn familie en vrienden. Het was een ontzettend gezellig feestje. Ik had als cadeau geld voor een nieuwe motoroufit gevraagd, en dat kreeg ik dan ook. Sinds twee jaar heb ik namelijk mijn motorrijbewijs en ik heb eindelijk geld om een eigen motor te kopen, maar daar hoort natuurlijk wel mooie motorkleding bij.

Motorkledingoutlet

Samen met mijn vriendin ben ik naar een motorkledingoutlet geweest. Toen ik daar binnen kwam werd ik gelijk aangesproken door een verkoper. Hij heeft me geholpen aan een hele toffe helm met bijpassende handschoenen en motorrijlaarzen. Over de kleur van het pak twijfelde ik nog een beetje. Want wilde ik opvallen, ja of nee? Uiteindelijk heb ik gekozen voor een zwart pak met oranje en witte details!

25

Complimenten

Ik rij nu al een paar weken rond in deze mooie outfit en ik krijg zoveel complimenten! Iedereen vraagt waar ik deze kleren heb gekocht en als ik dan vertel dat het van een motorkledingoutlet komt zijn ze verbaasd dat de kwaliteit zo goed is. Eigenlijk wil ik er nog een tweede outfit bij. Maar dan mag ik eerst wel even gaan sparen. Ik heb namelijk ook een super tof horloge van Hugo Boss gezien en ik heb jammer genoeg geen geldboom in mijn tuin. Mijn moeder grapte al dat ik maar moest wachten tot mijn volgende verjaardag, maar dat duurt nog zo lang. Ik hou jullie nog wel op de hoogte of ik ga voor een nieuw horloge of toch mijn tweede motoroutift.