Goede dameskapper in Leiden

Dameskapper Leiden

Wanneer jij op zoek bent naar een goede dameskapper in Leiden, dan moet jij echt eens een afspraak maken bij de salon: KnipbtQ. Sinds ik bij deze salon ben geweest wil ik nooit meer naar een ander. De verzorgingsproducten die er in deze zaak worden gebruikt, zijn heel erg goed van kwaliteit. Maar met alleen verzorgingsproducten kom jij er natuurlijk niet. De deskundigheid van het personeel is ook heel erg goed. De medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en de nieuwste trends. Voor een nieuwe look moet jij echt hier zijn. Wanneer jij niet weet wat jij wilt met jouw haar, dan kan jij altijd terecht voor een goed advies.

Dameskapper Leiden

Mooie nieuwe kleur

Wil jij jouw haar graag voorzien een nieuwe kleur? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Er zijn heel veel verschillende kleuren te krijgen en helemaal naar jouw wens. Zelf laat ik altijd mijn haar hier blonderen. Ik ben hiervoor al bij heel veel zaken geweest, maar het was nooit naar mijn wens. Veel zaken verpeste zelf mijn haar zo erg, dat mijn haar helemaal kapot ging. Bij deze dameskapper in Leiden weten zij wel hoe het moet. Het personeel is goed opgeleid en volgen regelmatig cursussen. Kijk ook eens op de website van deze zaak.