Goede kapsalon in Oosterhout

Sinds ik verhuisd ben moest ik ook op zoek naar een goede kapsalon Oosterhout. Mijn nieuwe buurvrouw gaf mij een adres van een kapsalon waar de mooiste kapsel worden geknipt. Meteen maar een afspraak hier gemaakt, omdat mijn haren er na de verhuizing niet echt geweldig uit zagen. Je hebt de mogelijkheid om via de website van Chez Philip Coiffure een afspraak te maken, maar natuurlijk kan je ook bellen naar het telefoonnummer wat op deze site vermeld staat. Eigenlijk wilde ik totaal iets nieuw uitproberen, een nieuw huis dan ook een nieuw kapsel.  

Kan uren voor de spiegel staan

Bij de kapsalon in Oosterhout werd ik hartelijk ontvangen. Onder het genot van een lekker kopje koffie werd er besproken wat ik met mijn haren wilde doen. Maar op dat moment dat ik daar op de stoel zat wist ik het nog niet, daarom heb ik de kapster maar haar gang laten gaan. Tussendoor wilde ik wel weten wat er allemaal gedaan werd, maar ik had alle vertrouwen in de kapster. Niet voor niets staat deze kapper bekend als de kapper die de trendy mode goed in de gaten houdt. Inderdaad het resultaat was verbluffend, ik herkende mijzelf bijna niet meer terug.