In Venlo veel leuke schoenenwinkels

Venlo schoenenwinkels, echt de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen. Maar wat nog leuker is om thuis vanuit je luie stoel naar de website van Rémy te gaan en hier de mooiste laarzen en andere stappers uit te zoeken. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen hier slagen voor een nieuw paar en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Vanmiddag ben ik weer eens langs deze winkel gegaan en heb daar toch mooie laarzen zien staan. Deze cowboy boots waren echt te mooi om in de winkel te laten staan en daarom heb ik ze gekocht.  

Mooie spullen

In Venlo, zijn de schoenenwinkels echt bijzonder interessant, vooral de zaak van Rémy. Want hier kan je veel meer andere spullen halen, zoals, handtassen, prachtige leren riemen en natuurlijk nog veel meer. Voor mij is dit altijd een leuk uitje om hierheen te gaan, omdat ik altijd met iets leuks wel weer thuis kom. Deze keer was ik wel op zoek naar mooie pumps, deze had ik nodig onder mijn nieuwe outfit. Aankomend weekend hebben wij namelijk een feest en hiervoor wilde ik mij helemaal in het nieuw steken. Kan zeggen dat dit goed is gelukt, want ik heb zowel mooie pumps en een nieuwe handtas erbij kunnen kopen.