Kapper nabij Schiedam gevonden

De kapsalon waar ik altijd naar toe ging is helaas dichtgegaan. Daarom ging ik op zoek naar kapper Schiedam of een plaats daar in de omgeving. Mijn haren moesten nodig geverfd worden want de uitgroei begon behoorlijk grijs te worden. Ik vind het heel belangrijk dat er met professionele producten wordt gewerkt bij een kapperszaak. Door kwalitatieve goede producten te gebruiken blijven mijn haren er goed uitzien. Een goede kapperszaak vinden doe jij dan ook niet zomaar even. Ook vind ik het belangrijk dat de medewerkers goed zijn opgeleid en verstand hebben van het knippen en kleuren van de haren. Het zal maar gebeuren dat er verkeerd gekleurd is en dat het haar daardoor beschadigd wordt. Ik moet er niet aan denken.

Goede professionele producten

Na een grote zoektocht heb ik een hele fijne kapper nabij Schiedam gevonden: Haarmode Louise te Vlaardingen. Via de website zag ik dat dit bedrijf werkte met het product Keune Bond fusion. Dat is een product wat bij de haarverf wordt toegevoegd om het haar te herstellen en te verzorgen. Dat klonk mij wel goed in de oren en heb mijn haren dan ook bij dit bedrijf laten verven. Mijn geverfde haren zagen er glanzend en mooi verzorgd uit. Aan de werkwijze van de medewerkers was te zien dat zij veel verstand hadden van het kappersvak.