Mijn dochter wordt het fleece vest kind genoemd!

logoAfgelopen week viel het mij pas op dat mijn dochter fleece vest kind genoemd werd. Iets wat ik zelf erg leuk vind, mijn dochter daarentegen wat minder. Mijn dochter draagt namelijk altijd een fleece vest. Ze heeft meerdere vesten hoor daar niet van maar er is een favoriet! Als wij samen naar de stad gaan om te winkelen en ze ziet een vest hangen neemt ze deze gegarandeerd mee. Natuurlijk heb ik al wel vaker gezegd dat er meer kleding gekocht dient te worden….

Webshop gevondenkamik_fleece_vest_kind_hoody_pink_f

Wat dat betreft worden kinderen snel groot en dat merk ik maar al te goed. Sinds dat mijn dochter haar eigen telefoon heeft waar ze spelletjes op kan spelen weet ze ook goed waar het knopje internet zit. Ze kwam dan ook van de week naar beneden dat ze een nieuwe webshop gevonden had en dan wel die van 4activekidz.nl! Ik moet bekennen dat deze website er ongelooflijk leuk uitziet en er zeer zeker leuke kleding te vinden is. Ik heb ook deze keer weer samen met mijn dochter een fleece vest gekocht, ja je leest het goed! Dat mijn dochter het fleece vest kind genoemd wordt lig ik persoonlijk niet wakker van, weet wel dat ze er in ieder geval warm bij loopt!color_kids_tyler_pile_fleece_vest_paars_f