Mooie bont kleding te koop

Sinds ik de winkel van mooie bont kleding heb gevonden, heb ik al meerder mooie kleding hier gekocht. Natuurlijk is dit imitatie en niet van dieren gemaakt. Maar het resultaat ziet er net zo mooi uit. Een voordeel is dat deze winkel elke dag geopend is en zelfs na sluitingstijd bestaat de mogelijkheid om toch te komen winkelen. Hiervoor moet je wel een afspraak maken, maar ook dan ben je van harte welkom. Dat deze mogelijkheid bestaat is voor mij een hele goede oplossing, omdat ik vaak door de weeks moet werken. 

Een leuke outfit

De leukste merken, de nieuwste kleding en de laagste prijzen. Stoer, tijdloos en hip, en dat allemaal voor een verrassend betaalbare prijs, zijn hier te koop. Afgelopen zondag had ik een afspraak gemaakt om te komen shoppen, lekker makkelijk. Aankomende week heb ik namelijk een trouwerij en daar wil ik netjes voor de dag komen. Maar omdat ik anders geen tijd heb om kleding te kopen heb ik een afspraak gemaakt.

Precies om 12.00 uur stond ik voor de zaak en werd deze door een vriendelijke medewerkster open gedaan. Rustig kon ik zonder mij te haasten door de winkel rondneuzen en kleding passen. Dat noem ik nu geweldige service.