Naar de herenkapper in Utrecht

herenkapper Utrecht

Mijn man gaat naar de herenkapper in Utrecht. Hij komt hier al meerdere jaren en elke keer heeft hij weer een bijzonder leuke look als hij hier vandaan komt. Deze keer was het de bedoeling om de kapper geheel de gang te laten gaan, als het maar een trendy look werd. Om 10.00 uur had hij een afspraak en deze keer ging ik met hem mee. Want ook dames zij hier aan het juiste adres. Deze keer wilde ik alleen de puntjes laten knippen, dus niets spectaculairs. herenkapper in  Utrecht

Wat een geweldige herenkapper in Utrecht

Mijn man werd als eerste geholpen, dit kwam omdat hij wat langer de tijd nodig zal hebben. Dus ik ben met een roddel blad en een kopje koffie zitten wachten tot het mijn beurt was. Na 10 minuten werd ik geroepen en was ik aan de beurt. Naast mij zat wel iemand, maar ik had niet in de gaten dat dit mijn man was. Deze meneer had namelijk blonde in plaats van bruine haren en een geweldig mooi kapsel. Echter had hij dezelfde kleren aan als mijn man. 

Het was inderdaad mij man, met een geweldig mooi kapsel! Wat kunnen deze kappers toch geweldig mooie kapsel maken, het bewijs kan je zien bij man man, geweldig!!